19 november – info avond “Houden van paarden en welzijn”!

“Help, mijn kind wil een paard! ” of “mijn droom wordt werkelijkheid en ik koop of huur mijn eigen paard”.

Na jaren een eigen paardenhouderij te runnen, zou ik graag mijn ervaring willen delen over de puntjes waar je aan dient te denken wanneer je overweegt een paard te kopen of te huren. Waar dien je allemaal rekening mee te houden en welke kosten komen er bij kijken? Welk doel heb je voor ogen met je paard en hoeveel tijd kan je aan je paard spenderen. Er zijn heel wat mogelijkheden, maar welke is voor jou en je paard de beste.

Op deze info-avond wil ik graag beginnende ruiters, ouders of mensen die overwegen een paard aan te schaffen te woord staan en hun vragen beantwoorden om zo toekomstige problemen te voorkomen, zo ook een kleine bijdrage te doen bij het algemeen welzijn van paarden 😊💚

u-wilt-een-paard

Mijn collega paardenliefhebber @Stephanie “Vakantie te paard” zal ook een korte toelichting geven over leuke paardrijvakanties waar zowel beginnende als gevorderde ruiters hun uitdaging kunnen vinden.

Waar? Seminarie ruimte Deurle’s paardenhotel Wanneer ? Dinsdagavond 19nov