Paardenhotel

Paardenhotel

21317690_701467536705438_5368667603667201332_n

Paarden kunnen bij ons terecht voor een korte periode.

Ga je met vakantie of kan het paard even niet op zijn vaste stalplaats verblijven dan kan je op ons beroep doen. De specifieke behoefte van het dier staat bij ons centraal en wordt ook steeds goed besproken met de eigenaar.

Wat bieden wij uw paard bij Deurle’s Paardenhotel :

  • De paarden worden twee keer per dag gevoederd. Voor aanvang van de stalling wordt met de klant besproken wat er gevoerd wordt en hoeveel. Indien gewenst kan eigen voer meegebracht worden.
  • Dagelijks worden de stallen en paddocks uitgemest.
  • Om te zorgen dat de paarden voldoende beweging krijgen gaan ze dagelijks naar buiten. Hiervoor bieden wij elk paard zijn eigen weide zodat alle paarden de mogelijkheid hebben om apart te staan.

Post-Veterinaire Zorg
Is uw paard bijvoorbeeld geopereerd en moet de wond nog dagelijks behandeld worden en u heeft bijvoorbeeld niet de kennis, de tijd of de ruimte om dit zelf te doen dan kunt u uw paard bij ons onderbrengen en nemen wij deze zorg uit handen.
De zorg wordt, indien nodig, onder begeleiding en op aanwijzing van uw of onze dierenarts uitgevoerd.

Het basistarief per dag voor een paard op hotel is  € 18 excl. btw

De dag van brengen en halen worden beiden als een volle dag berekend.
Dit is inclusief stal, hele dag weidegang, voeding, voldoende hooi, onderhouden van de stal en dagelijks controleren of alles in orde is. Heeft u specifieke wensen dan kunnen we die natuurlijk altijd bespreken.

Voor meer info aarzel niet ons te contacteren.

Recensies.

Dag Laurence,
we zijn ondertussen terug van een aantal heerlijke dagen op de Veluwe met onze paardjes en ik wil jou en je familie nogmaals hartelijk bedanken voor de ontvangst, de goede zorgen en het vertroetelen van onze beestjes.  Dikke merci!
Groetjes,
Annemie. (Juli 2019)

Ik wou jullie nogmaals bedanken voor de goed zorgen van Kobbe tijdens onze vakantie. Kobbe komt terug voor de maanden Juli en Augustus! Mvg, Verhe Fabienne (22 april 2019)

Beste Laurence (en papa) en Davy, nogmaals hartelijk dank om zo goed op onze (super verwende) paardjes te passen. Nadat we ze afgezet hadden,  waren ze onmiddellijk “thuis” wat niet moeilijk is in deze Oase van rust! We zijn dan ook met een gerust hart vertrokken en krijgen intussen foto’s en filmpjes van onze schatten wat ons nog een beter gevoel gaf ( we hebben er jaren over gedaan voordat we het over ons hart konden krijgen om ze ergens op hotel te zetten !) Jullie zijn echt super lieve mensen met een hart voor dieren. We zien er al naar uit om ze een volgende keer te brengen!! Liefs Geert & Regine (Aalst) 22 febr 2019

Dag Laurence, ik wil jullie nog eens hartelijk bedanken voor de schitterende manier waarop jullie onze paardjes opgevangen en verzorgd hebben. Ze zien er zeer goed uit en zijn zeker niet dikke geworden wat een hele opluchting is. We hebben een zeer leuke vakantie gehad en jullie hebben dat mede mogelijk gemaakt, dus dikke merci hiervoor. Ook extra bedankt voor het geven van de medicamentjes, het verzorgen van Epona’s been en het doorsturen van de foto’s, dat doet heel veel deugd!  Vele groetjes van ons twee en van de paardjes! (27 februari 2019)

Heerlijk rustige omgeving waar de paarden volledig naar eigen wens kunnen gehuisvest worden. super vriendelijke mensen. Niks is hen te veel gevraagd. Ik heb zonder zorgen kunnen genieten dankzij Deurle’s paardenhotel ! Groetjes, Eelke (27 januari 2019)

Dag Laurence, heel erg bedankt om zo goed op mijn paardje te letten tijdens het vuurwerk. Door de aanwezigheid van jullie en de andere paarden was ze heel rustig. Het was heel leuk om een filmpje te ontvangen. Zo was ik direct gerustgesteld. Sarina (1 januari 2019)

Als je zoekt naar de beste snelle service die rekening houdt met de behoeften van het paard moet je bij Laurence en Davy zijn. Deurle’s paardenhotel heeft ons zeer snel kunnen helpen met een noodgeval. Ook onze hengst, die uitgebroken was, was welkom en werd goed opgevangen. Een echte aanrader voor opvang als je een tijd niet voor je paard kan zorgen! Frisine (20 juli 2018)

Dag lieve mensen.
Ik wil jullie nog bedanken voor de goede zorgen voor mijn paardjes. Nog een warme knuffel voor iedereen en van harte. Tot volgend jaar …of wanneer ik niemand vind in het groot verlof . Met 2 huwelijken in mijn gezinnetje… Groetjes Kathy en Andreas.(8maart2018)

Een prachtig verblijf waar een paardenliefhebber alleen maar van kan dromen. Heel vriendelijk onthaald geweest en mijn paard voelde zich onmiddellijk op haar gemak toen ze in haar weide mocht naast die van een ander. Wel of niet naar binnen voor de nacht, alles kan. Zo konden wij ook zorgeloos genieten van onze vakantie. Komen zeker terug! ( Christine Putman , 17 oktober 2017)

Onze paardjes Wabush en Cañieta verbleven deze winter bij Deurle’s Paardenhotel. Ze werden daar heel de tijd in de watten (stro) gelegd. Alle dagen buiten op de weide en ‘s avonds op stal. Veel hooi en alle dagen verse stallen. Gewoon super.  Ze hebben zich daar goed gevoeld en we komen zeker terug. Met dank aan Laurence voor de verzorging.Koen en Pascale ( winter 2016-2017)

Wij willen nog eens bedanken voor de goede zorgen voor onze pony en paard. We hebben ze met een gerust hart bij jullie achter gelaten. We vonden het heel leuk om tijdens onze vakantie berichtjes en foto’s te krijgen over onze paarden ! Dankjewel !

Eveline De Vos en gezin  ( 31 juli 2016)

De 2e week van de Paasvakantie zijn onze paardjes een weekje bij Deurle’s paardenhotel geweest.De allereerste keer dat we zoiets doen. We zijn zeer gesteld op onze paardjes en willen enkel het beste voor hen.

Gelukkig kregen ze dit ook bij Laurence, een super enthousiaste, warme madam met een hart voor paarden!

De Leo en BJ konden hun geluk niet op; ze konden continu buitenstaan, kijken naar al wat er gebeurde en genieten van de andere aanwezige paardjes. Ze werden er heel goed verzorgd!

En wij, de baasjes, konden met een gerust hart op vakantie vertrekken en kregen af en toe eens een mailtje met wat leuke foto’tjes van onze beestjes.

Wij weten waar naartoe de volgende vakantie!

Bedankt Laurence en je team voor de goede zorgen en tot binnenkort!

Sandy, Kelly, Leonardo en Black Jack (28/04/2016)
Jaarlijks gaan we tijdens de wintermaanden enkele keren op vakantie.  Tot hiertoe brachten we onze paarden voor die periodes naar een pensionstal.
Over de jaren heen hebben we er verscheidene geprobeerd, maar het was nooit echt wat we ervan verwachtten.  
Enerzijds omdat bij de meeste pensionstallen de paarden niet buiten mogen tijdens de wintermaanden, terwijl onze paarden dit wel gewend zijn.
Anderzijds was het vaak de blik in hun ogen als we hen ophaalden.  Niet dat ze slecht behandeld zijn, maar ze zijn dan ook gewend van thuis regelmatig iemand te zien en de nodige aandacht te krijgen…  
Ik begrijp wel dat dit misschien wat moeilijker ligt op een pensionstal.

Bij onze eerste ontmoeting met de eigenaresse hadden we onmiddellijk een goed gevoel.  Zij heeft dan ook haar hart op de juiste plaats!  Waren er zo maar meer…
Tijdens onze reis hebben we ons geen enkele keer afgevraagd hoe het met onze paarden zou zijn en of alles wel goed zou verlopen.  We sliepen op beide oren.  
We werden dan ook zeer goed op de hoogte gehouden, ik kan het me niet beter voorstellen.

Het was een lange zoektocht, en ook al is het niet dichtbij: we hebben EINDELIJK een plek gevonden waar we onze paarden met een gerust hart kunnen achterlaten.  
Er wordt tot in de puntjes voor hen gezorgd en ze worden in de watten gelegd zoals thuis!  Of misschien wel meer!  
Toen we hen ophaalden, stonden ze vredig te grazen in de weide.  Ze waren duidelijk relax en content.
Het is dan ook een zeer mooie, aangename en rustige omgeving, waar elk paard zich thuis zou voelen.
Elk paard dat daar vertoeft, mag zich gelukkig prijzen!
Uiteraard hebben we onmiddellijk onze stal voor de volgende vakantie bij Deurle’s Paardenhotel ***** geboekt, want een betere plek bestaat er echt niet!

Bedankt en tot gauw, lieve Laurence!
A & K  (December 2015 )

Carmen onze 3-jarige dravers merrie heeft 2 maanden gerevalideerd in Deurle’s paardenhotel. Na een operatie diende ze volledige stalrust te hebben.Bij ons thuis was het moeilijk om haar continu binnen te houden. In het paardenhotel had ze een stal kortbij de weiden, zodat ze de andere paarden altijd kon zien. Carmen heeft een temperamentvol karakter, maar ze zijn er zeer goed in geslaagd om haar rustig te houden.
Dagelijks werd ze uit de stal gehaald en werd er een korte wandeling met haar gemaakt. Alsook werd haar stal dagelijks 2 maal proper gemaakt en werden haar hoeven regelmatig verzorgd.
Laurence hield ons regelmatig telefonisch of per email op de hoogte.
We zijn tevreden van haar verblijf en kunnen een revalidatie in het Deurles paardenhotel zeker aanbevelen. Groeten Kurt en Kelly (Oktober 2015)

Hartelijk dank voor het fijne verblijf! We hebben een super leuke dag gehad en komen volgend jaar graag terug! Mijn paarden hebben fantastisch geslapen bij jullie want ze werden 1e en 2e !! Gr Madeleine Brugman, atleet & eventing amazone (september 2015)

Het verblijf van mijn merrie is in Deurles paardehotel zeer goed verlopen ! Ondanks haar moeilijke karakter hebben ze alles kunnen doen dat ik gevraagd had. Ze had wat schimmel aan haar hoofd die volgens de veearts maar langzaam zou verdwijnen maar na 2 weekjes hotel was deze al bijna helemaal verdwenen. Ik had ook een speciaal longeschema gevraagd dat netjes is nageleefd waardoor ze geen spieren verloren is en soepel is gebleven. Voor haar verblijf had ze een hekel aan de weide maar nu kan ze er maar niet genoeg van krijgen! Bovendien werd ik altijd mooi op de hoogte gehouden via mail met foto’s en verslagen zodat ik me zeker geen zorgen hoefde te maken. Het is één van de weinige plaatsen waar ik zo tevreden was, alles is er mooi proper en ze doen echt hun uiterste best om aan je wensen te voldoen waarbij het welzijn van het paard centraal staat! Grts, Marine Monfret.( augustus 2015)

Prima klasse hotel! Onze paardjes hadden het vanaf dag 1 super naar hun zin, werden zeer goed verzorgd en opgevolgd. Alle afspraken verliepen zeer correct en punctueel. Een aanrader! Groetjes, Monique en Peter (Juli 2015)

De vakantie voor mijn paard in Deurle’s paardenhotel was geweldig! Haar stalletje lag er heel mooi bij en ze was de hele tijd aan het spelen in haar weitje. Ze was zo gelukkig! Ze had ook een speciale behandeling nodig omdat zij op dat moment mok had. Die is elke dag verzorgd geweest. Waardoor zij er nu geen last meer van heeft. Daar ben ik ook zeer blij om!Ze heeft het er heel erg naar haar zin gehad en ik zou het iedereen aanraden om je paardje ook zo’n vakantie te geven als je op vakantie gaat ! Groetjes Aisha Jacobs (Februari 2015)