Paard op hotel

Paarden kunnen bij ons ook terecht voor een korte periode.

Ga je met vakantie of kan het paard even niet op zijn vaste stalplaats verblijven dan kan je op ons beroep doen. De specifieke behoefte van het dier staat bij ons centraal en wordt ook steeds goed besproken met de eigenaar.

In  samenwerking met de goeden zorgen van de firma “Paardenzorg” bieden wij u opvang (binnen box met of zonder weidegang) en verzorging aan.

Voor meer info aarzel niet me te contacteren.

Recensies.

Als je zoekt naar de beste snelle service die rekening houdt met de behoeften van het paard moet je bij Laurence en Davy zijn. Deurle’s paardenhotel heeft ons zeer snel kunnen helpen met een noodgeval. Ook onze hengst, die uitgebroken was, was welkom en werd goed opgevangen. Een echte aanrader voor opvang als je een tijd niet voor je paard kan zorgen! Frisine (20 juli 2018)

Dag lieve mensen.
Ik wil jullie nog bedanken voor de goede zorgen voor mijn paardjes. Nog een warme knuffel voor iedereen en van harte. Tot volgend jaar …of wanneer ik niemand vind in het groot verlof . Met 2 huwelijken in mijn gezinnetje… Groetjes Kathy en Andreas.(8maart2018)

Een prachtig verblijf waar een paardenliefhebber alleen maar van kan dromen. Heel vriendelijk onthaald geweest en mijn paard voelde zich onmiddellijk op haar gemak toen ze in haar weide mocht naast die van een ander. Wel of niet naar binnen voor de nacht, alles kan. Zo konden wij ook zorgeloos genieten van onze vakantie. Komen zeker terug! ( Christine Putman , 17 oktober 2017)

Onze paardjes Wabush en Cañieta verbleven deze winter bij Deurle’s Paardenhotel. Ze werden daar heel de tijd in de watten (stro) gelegd. Alle dagen buiten op de weide en ‘s avonds op stal. Veel hooi en alle dagen verse stallen. Gewoon super.  Ze hebben zich daar goed gevoeld en we komen zeker terug. Met dank aan Laurence voor de verzorging.Koen en Pascale ( winter 2016-2017)

Wij willen nog eens bedanken voor de goede zorgen voor onze pony en paard. We hebben ze met een gerust hart bij jullie achter gelaten. We vonden het heel leuk om tijdens onze vakantie berichtjes en foto’s te krijgen over onze paarden ! Dankjewel !

Eveline De Vos en gezin  ( 31 juli 2016)

De 2e week van de Paasvakantie zijn onze paardjes een weekje bij Deurle’s paardenhotel geweest.De allereerste keer dat we zoiets doen. We zijn zeer gesteld op onze paardjes en willen enkel het beste voor hen.

Gelukkig kregen ze dit ook bij Laurence, een super enthousiaste, warme madam met een hart voor paarden!

De Leo en BJ konden hun geluk niet op; ze konden continu buitenstaan, kijken naar al wat er gebeurde en genieten van de andere aanwezige paardjes. Ze werden er heel goed verzorgd!

En wij, de baasjes, konden met een gerust hart op vakantie vertrekken en kregen af en toe eens een mailtje met wat leuke foto’tjes van onze beestjes.

Wij weten waar naartoe de volgende vakantie!

Bedankt Laurence en je team voor de goede zorgen en tot binnenkort!

Sandy, Kelly, Leonardo en Black Jack (28/04/2016)
Jaarlijks gaan we tijdens de wintermaanden enkele keren op vakantie.  Tot hiertoe brachten we onze paarden voor die periodes naar een pensionstal.
Over de jaren heen hebben we er verscheidene geprobeerd, maar het was nooit echt wat we ervan verwachtten.  
Enerzijds omdat bij de meeste pensionstallen de paarden niet buiten mogen tijdens de wintermaanden, terwijl onze paarden dit wel gewend zijn.
Anderzijds was het vaak de blik in hun ogen als we hen ophaalden.  Niet dat ze slecht behandeld zijn, maar ze zijn dan ook gewend van thuis regelmatig iemand te zien en de nodige aandacht te krijgen…  
Ik begrijp wel dat dit misschien wat moeilijker ligt op een pensionstal.

Bij onze eerste ontmoeting met de eigenaresse hadden we onmiddellijk een goed gevoel.  Zij heeft dan ook haar hart op de juiste plaats!  Waren er zo maar meer…
Tijdens onze reis hebben we ons geen enkele keer afgevraagd hoe het met onze paarden zou zijn en of alles wel goed zou verlopen.  We sliepen op beide oren.  
We werden dan ook zeer goed op de hoogte gehouden, ik kan het me niet beter voorstellen.

Het was een lange zoektocht, en ook al is het niet dichtbij: we hebben EINDELIJK een plek gevonden waar we onze paarden met een gerust hart kunnen achterlaten.  
Er wordt tot in de puntjes voor hen gezorgd en ze worden in de watten gelegd zoals thuis!  Of misschien wel meer!  
Toen we hen ophaalden, stonden ze vredig te grazen in de weide.  Ze waren duidelijk relax en content.
Het is dan ook een zeer mooie, aangename en rustige omgeving, waar elk paard zich thuis zou voelen.
Elk paard dat daar vertoeft, mag zich gelukkig prijzen!
Uiteraard hebben we onmiddellijk onze stal voor de volgende vakantie bij Deurle’s Paardenhotel ***** geboekt, want een betere plek bestaat er echt niet!

Bedankt en tot gauw, lieve Laurence!
A & K  (December 2015 )

Carmen onze 3-jarige dravers merrie heeft 2 maanden gerevalideerd in Deurle’s paardenhotel. Na een operatie diende ze volledige stalrust te hebben.Bij ons thuis was het moeilijk om haar continu binnen te houden. In het paardenhotel had ze een stal kortbij de weiden, zodat ze de andere paarden altijd kon zien. Carmen heeft een temperamentvol karakter, maar ze zijn er zeer goed in geslaagd om haar rustig te houden.
Dagelijks werd ze uit de stal gehaald en werd er een korte wandeling met haar gemaakt. Alsook werd haar stal dagelijks 2 maal proper gemaakt en werden haar hoeven regelmatig verzorgd.
Laurence hield ons regelmatig telefonisch of per email op de hoogte.
We zijn tevreden van haar verblijf en kunnen een revalidatie in het Deurles paardenhotel zeker aanbevelen. Groeten Kurt en Kelly (Oktober 2015)

Hartelijk dank voor het fijne verblijf! We hebben een super leuke dag gehad en komen volgend jaar graag terug! Mijn paarden hebben fantastisch geslapen bij jullie want ze werden 1e en 2e !! Gr Madeleine Brugman, atleet & eventing amazone (september 2015)

Het verblijf van mijn merrie is in Deurles paardehotel zeer goed verlopen ! Ondanks haar moeilijke karakter hebben ze alles kunnen doen dat ik gevraagd had. Ze had wat schimmel aan haar hoofd die volgens de veearts maar langzaam zou verdwijnen maar na 2 weekjes hotel was deze al bijna helemaal verdwenen. Ik had ook een speciaal longeschema gevraagd dat netjes is nageleefd waardoor ze geen spieren verloren is en soepel is gebleven. Voor haar verblijf had ze een hekel aan de weide maar nu kan ze er maar niet genoeg van krijgen! Bovendien werd ik altijd mooi op de hoogte gehouden via mail met foto’s en verslagen zodat ik me zeker geen zorgen hoefde te maken. Het is één van de weinige plaatsen waar ik zo tevreden was, alles is er mooi proper en ze doen echt hun uiterste best om aan je wensen te voldoen waarbij het welzijn van het paard centraal staat! Grts, Marine Monfret.( augustus 2015)

Prima klasse hotel! Onze paardjes hadden het vanaf dag 1 super naar hun zin, werden zeer goed verzorgd en opgevolgd. Alle afspraken verliepen zeer correct en punctueel. Een aanrader! Groetjes, Monique en Peter (Juli 2015)

De vakantie voor mijn paard in Deurle’s paardenhotel was geweldig! Haar stalletje lag er heel mooi bij en ze was de hele tijd aan het spelen in haar weitje. Ze was zo gelukkig! Ze had ook een speciale behandeling nodig omdat zij op dat moment mok had. Die is elke dag verzorgd geweest. Waardoor zij er nu geen last meer van heeft. Daar ben ik ook zeer blij om!Ze heeft het er heel erg naar haar zin gehad en ik zou het iedereen aanraden om je paardje ook zo’n vakantie te geven als je op vakantie gaat ! Groetjes Aisha Jacobs (Februari 2015)