Te koop / te huur

 1235548_221819244654221_88306395_n

Beste paardenliefhebber,

mijn passie ,mijn doel, is paarden een tweede kans te geven.  Met vertrouwen van de eigenaars krijg ik af en toe paarden op stal die een tweede leven als recreatiepaard verdienen na hun carrière in de rensport. Aangezien mijn echtgenoot zelf een ex-profatleet is, weet ik heel goed wat het is om daarna nog te kunnen schitteren in datgene waar je jezelf het beste bij voelt. Kunnen doen waar je goed in bent, jezelf goed voelen… dat is de bron van alles.  Dit is ook zo bij de dieren. We bewezen al meermaals dat ook de renpaarden perfect kunnen functioneren als recreatiepaard.

Daarnaast ben ik een grote fan van Miniatuurpaardjes. We hebben af en toe veulentjes beschikbaar .

naamloos

x x x Laurence x x x

Te huur : Halve stal

18300809_729565767205445_6952761075809623205_n

Bucephale , arabiertje van 15 JAAR oud.  Wil je graag een paardje maar wil je niet de volledige vertrouwelijkheid op je nemen? Ik ben voor mijn Arabiertje opzoek naar iemand die hem half pension wil huren. Dit komt op 130 euro per maand.  Je mag komen en rijden wanneer je wil . Kosten voor DA of hoefsmid worden door ons gedragen. Heb je interesse? Aarzel niet contact met ons op te nemen.

GEPLAATST: Bombe

Bombe is een super lieve 4 jarige merrie met schofthoogte van 1m.55. De zus van Ufo.
Zij ging dagelijks mee naar het strand en is van niets bang. Maar ze heeft te weinig snelheid om een koerspaard te zijn.
Wordt vervolgd … Bombe verhuist naar Waasmunster waar ze de kans en de tijd krijgt om een leuk recreatiepaardje te worden.
IMG_0613

Geplaatst : UFO

foto 2

Twee maanden (juli 2015 )geleden kwam Ufo bij ons op stal. Hij kwam uit de drafsport en werd door ons opgevangen. In het begin had hij wat dominante maniertjes. We hebben nu reeds twee maanden met hem getraind. Stilstaan om op te stappen, hoefslag netjes volgen, voltes maken , aan de teugel lopen, buitenwandelingen maken, springbalkje enz. . Ufo heeft nu een nieuw gezin gevonden en heeft het geluk bij ons op stal mag blijven !

GEPLAATST : Raoul

Het baasje van Raoul, een 10 jarige hengst, bracht me zijn paard met de opdracht een nieuwe thuis voor hem te zoeken een mooie carrière in de drafsport. Raoul heeft een plek gevonden in de Limburg waar hij zal dienen als menpaardje en veel boswandelingen zal maken.

foto

 

 

 

 

 

 

pesionstalling